Misli.com 2. Ligde mücadele veren İnegölspor, son müsabakasını galibiyetle kapatarak ligde kalmayı başardı. 1. Lig hedefiyle lige başlayan bordo-beyazlı ekip, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle alt sıralardan çıkamadı. Lig boyunca 4 ayrı teknik direktörle çalışan futbolcular, beklenen başarıyı elde edemedi. Teknik Direktörler Osman Özdemir, Cüneyt Biçer ve Özgür Şahin ile başarıyı yakalayamayan İnegölspor, son olarak Hasan Erkin Şimşir ile anlaştı. Son 10 maça Şimşir yönetiminde çıkan ekip, 3 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 3 galibiyet aldı. Son maçında Hacettepe Sporu 2-0 mağlup eden İnegölspor, ligde tutunarak 14. Sırada 35 puanla ligi tamamladı.

Yeni döneme Şimşir yönetiminde devam edecek olan İnegölspor da, hedef 1. Lig olacak. Büyük hedef için İnegölspor yönetimi şimdiden futbolcu arayışına girerken, Şimşir'in transfer edilecek oyuncu listesini yönetime sunduğu öğrenildi.

Yapılacak kaliteli transferlerle, Play-Off oynamamak içten bile değil. İnegölspor, 2015 yılındaki play-off final maçındaki başarıyı elde etmesi halinde, ilçenin tanıtımı noktasında önemli yol kat etmiş olur. Yönetim ve sportif ekibin yeni dönemde istikrarı yakalayıp, taraftarın da desteği ile başarılara yelken açması hedeflemesi gerekiyor. Lakin 2020-2021 sezonu futboluyla bir arpa boyu yol alınmaz. Bu sezonki başarısızlığı sadece futbolculara da yüklenmemesi gerekiyor.

Pandemiyle birlikte takımın 12. adamı olan taraftarların da stada alınmaması başarısızlığa giden yolda önemli etkenlerden biri oldu. Neden öyle diyorum! Önceki dönemlerde taraftar desteği ile önemli maçları kazanan İnegölspor'u izlemiştik.

2021-2022 sezonunda dileğimiz; Pandemi kurallarının kalkması ve kaliteli oyuncularla başarıya koşmak. Takıma kanatlar ve forvete yapılacak kaliteli takviyelerle, başarı kendiliğinden gelecektir. Süper lige oyuncu gönderen İnegölspor'u görmek dileğiyle…