Süper Amatör Küme Play-Off: Doğugücü Gençlik Pazar günü Merinos Stadında Burgazspor ile başlayacak. Çarşamba günü ise Atıcılar 3’te Gemlikspor’a karşı mücadele verecek. Akhisar Demirspor play-off’daki ilk maçını Atıcılar 3’te Çotanakspor’a karşı oynadıktan sonra çarşamba günü Fidyekızık Sahasında 1947 Çekirge İdman Yurdu’na karşı mücadele verecek. Play–off maçlarının tamamı aynı saatte saat 16.00’te oynanacaktır.

A Grubu : Doğugücü Gençlik ilk hedefine rahat ulaştı. Oynadığı 18 maçta hiç yenilmeyerek bu etapta pek zorlanmadı. Kurtuluşspor iyi bir takım oluşturmuştu, zaman zaman güzel işler yaptı ancak takım bir türlü istediği ritmi yakalayamadı. Kadro dışı bırakılan futbolcular, görevinden ayrılan idareci, önemli maçlarının çoğunu kaybetmeleri… belki de bu başarısızlığa sebep olmuştur. Bence yönetim kurulu sağladığı şartlar ve ara transfer döneminde yaptığı transferlerle görevini tam yapmıştır.

B Grubu : Akhisar Demirspor yönetim kurulu İzzet Kaya takımın başına getirmekle zaten bu yıl üst sıraları hedeflediğini ilk başta göstermiş oldu. İlk günden iyi çalışıp tarihi başarıyı yakaladılar. K.Güvenspor olumsuz olarak rekor kırarak alt sıralardan aylarca kurtulamadı. Ancak daha sonra kenar yönetimin değişmesi, transfer edilen sporcularla müthiş bir çıkış yakaladılar. Hiç yenilmeden ligde kaldılar. K.Güvenspor camiası neden son ana kadar bekliyor bunu anlamış değilim. Sezon başı ona göre transferler yapılsa iş buraya kadar hiç gelmezdi.

C Grubu : Uzun yıllar hep yönetimde çok aktif olarak rol alan Kamuran Balkan’ın vefatından sonra eminim ‘Gençlergücü bu yıl ne yapar?’ diye yüzlerce spor sever kendi kendine sormuştur. Bir kulüp bir kişiye bağla değildir elbet ancak tesadüf mü bilinmez onun yokluğunda ilk yıl takım maalesef küme düştü. Umarım en kısa sürede Gençlergücü toparlanıp tekrar süper amatör kümeye yükselir. Bursa futbolu süper amatör kümede Gençler’i görmek isteyecektir.

2. Küme: Ligin dördüncü haftasında İsaörenspor deplasmanda lider olan Akpınar İdman Yurdu’na konuk olacak. Cerrahspor evinde orta sıralardaki Sırameşelerspor ile puan mücadelesi verecek. 50. yılını yaşayan ve ona göre kadro kuran Osmaniyespor derbi maçında Ilgarspor’u yenip üst sıraya çıkmak isterken Ilgarspor da rakibinden puan alıp sürpriz peşinde olacaktır.

Anılarla Futbol :

Vatanspor son oynadığı önemli maçı kazanmıştır. Maça prim sözü verildiği halde 2 gündür primler ödenmeyince futbolcular huzursuzdur. Antrenman düz koşusuyla başlar. İlk turda Kaptan Ali ödenmeyen primler yüzünden yönetime sallar. Diğer turda bu sallamalardan antrenör de nasibi alır. Koşunun 3. ve 4. turunda diğer futbolcular da mırıldanmaya başlarlar. Yılların tecrübesi Mustafa Hoca durumu anlar ve koşuyu bitirir.

- Beyle, bir sorun mu var? Sizi bir hayli isteksiz gördüm.

Kimse cevap vermeyince Kaptan Ali‘ye laf atar.

- Kapo, sıkıntınız varsa açıkça konuşalım. Belli bir problem var.

- Hocam, benim yok. Ama bazı arkadaşlar galiba primi merak ediyorlar. Ben de ‘Bizim hocamız mutlaka genel kaptanı sıkıştırıyordur’ dedim. Yani basit şeyler hocam.