İkinci Yarıda A Grubu : Ligin ikinci yarısı Kestel Belediyespor 6, Vefaspor 2, G.İpekspor 2 kez liderlik koltuğuna oturdular. Gençlergücü hep rahat konumdaydı. Gençler, 14. hafta play – off hattına yaklaşsa da genelde 5. sırada yer aldı. Akhisar Demirspor çok zor günler yaşamasa da son iki hafta hariç kendini hep küme hattının yakınlarında buldu.

İkinci Yarıda B Grubu : Mustafakemalpaşaspor baştan sona kadar liderliği kimseye kaptırmadı. Kurtuluşspor iki hafta hariç hep Gürsu Belediyespor‘un ensesindeydi. Doğugücü Gençlik özellikle 15. Hafta sonrası iddiasını kaybetti. Son maçta temsilcimiz Kurtuluşspor bence rahat yener, önemli olan Gürsu Belediyespor‘un kaybetmesi.

İkinci Yarıda C Grubu : Elmasbahçelerspor 12. Hafta hariç hep liderlik keyfini yaşadı. İkinci yarıya lider olarak başlayan Kafkas Kartalı kalan tüm haftalarda lig ikinci olarak play – off şansını devam ettirdi. Antrenör değişikliğinde rekor kıran K. Güvenspor düzenli olarak mağlup olup her hafta düşüş yaşadı ve son maça küme düşme hattına kadar geriledi. Son maçta Kafkas Gençlik iddiası kalmayan Duaçınarıspor‘a zor kaybeder ve play - off‘a kalır diye ümit ediyorum. K.Güvenspor‘un işi gerçekten zor. Zira haftalardır form tutup epey puan toplayan ve morallenen Gemlikspor‘a karşı deplasmanda mücadele edecekler.

Anılarla Futbol : Yine bir Kurtuluşspor maçı. Amatör futbolu sevenler yerini almış. Ancak büyük bir eksiklik var. Her maça boynundaki Sarı – Kırmızılı kaşkolla herkesten önce gelen Hüsnü SAK her zamanki yeri olan Kurtuluşspor tribünlerin ortasındaki sarı koltuklarının tam ortasında yok. Kendisi için evinden getirdiği küçük kilimi ve Kurtuluşsporlulardan sadece istediğine vermek üzere 2- 3 kişilik eski gazetesi elinde orada olması gerekiyordu. Aynı sırada bugün Collina Saffet ve Kurtuluşspor‘un eski oyuncusu ve antrenörü Eyüp EFE var. Hüsnü SAK olmayınca kimse maçın hakemine şöyle bağırmıyor.

- Hakan Hocam, hoş geldin, sadece adalet istiyoruz adalet, sana güveniyoruz. Maçı ona göre yönet.

- Hakan Hocam, geçen seneki penaltıyı unuttuk sanma haaaa!

Maçın artık uzatma dakikaları oynanıyor. Ev sahibi Kurtuluşspor 2 - 1 mağlup durumda. Eyüp Hoca yanında oturan büyüğü Collina Saffet‘e şöyle der.

  • Bugün Hüsnü Abi burada olsaydı, hakem bu kadar rahat olamazdı.
  • Haklısın, özel maçlar, gayri federe ve halı sahalarda yüzlerce maç yönettim, 30 yıl hakemlik yaptım; Allah‘tan böyle bir fanatik ile karşılaşmadım. Ancak bu bir gerçek, her kulübe de bir Hüsnü SAK lazım.

Konuşulanlara kulak misafiri olan yanda oturan başka bir sporsever de lafa karışır.

  • Bu maçta Hüsnü Abi olsaydı şimdi kesin şöyle bağırırdı.

‘Hakan Hocam, süre dolmadı. Daha sekiz dakika var sekizzzzzzzzz’ J

Çok yakında yine Hüsnü Abimizin hakemlere methiyelerini, övgülerini, tebriklerini duymak üzere hoşçakalın...