Cumartesi günü evinde ağırladığı grubumuzda küme düşmesi kesinleşmek üzere olan son sıradaki K.Maraşspor’u maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı ve rakibe oynama alanı bırakmadan atak oynadığı maçta rakip kaleye 3 gol bırakarak aldığı 3 puanla play-off sınırı içerisindeki 53 puanlı Afjet Afyon ve Sivas Belediyesine 5 puan yaklaştı. Stoper ve golcümüz İbrahim’in gol perdesini açtığı maçın diğer iki golünü Ömer Faruk ve Samet attı. Görüldüğü gibi attığımız 3 golün 2’sini 2 stoperimiz attı. Bu iki gol bu maçta rakibin zayıflığını ve ne kadar atak oynadığımızı gösteriyor. Temsilcimiz aldığı bu 3 puanla puanını 48’e taşırken Play-off sınırını zorlamaya aday bir takım hüviyetine büründü.

Rakip K.Maraşspor 2 sezondur iyi gitmiyor. Mevcut takım kadroları bu lig için son derece yetersiz. Sıradan bir BAL Ligi takımı görüntüsü verdi. Kalecisinden sol açığına kadar kopuk oynayan ve topu kontrol etmekten uzak biz zaten küme düştük bu lig bitsin de kurtulalım havasında. Taktik yok oyun disiplini yok direnme gücü hiç yok. Kısaca fikstürdeki yerleri doğru ve adaletli. Bu takımla ancak bu kadar olur.

İnegölspor’a gelince Teknik Heyet maça kalede Gökhan, geride Türker-Samet-İbrahim-Serkan, ortada Furkan Özyapı-Fatih-Bahadır, ileride Aykut-Ömer Faruk-Yusuf tertibiyle çıktığı maçın 2.yarısında Türker-Ömer Faruk-Aykut-Bahadır-Yusuf’un yerlerine Yunus Emre-Gülhan-Yılmaz-Ersel-Emir’i oyuna aldı. Maça rakip takımın fikstürdeki durumunu değerlendirerek maçın başından sonuna kadar üstün oynayan birçok gol pozisyonuna giren taraf İnegölspor’du. Bu üstün oyunun karşılığı olarak ta 3 gollü net bir galibiyet aldı. İnegölspor’un devre arasında Alanyaspor’dan son anda kadrosuna kattığı Yusuf Özdemir. Sezon başından bu yana aksayan sol kanadımıza adeta hayat verdi. Devre arası takviyeler SOS verirken Yusuf sol kanadımıza büyük güç kattı. Serkan’ın önünden başlayan koridoru çok iyi kullanarak çok faydalı işler yapıyor. Bunu daha önceki haftalarda yazmak istiyordum. Ancak okul takımlarımla finallerine gittiğim için yazamadım. Yusuf keşke hepten alınabilse, ancak bunu sorduğumda Alanyaspor’un buna sıcak bakmadığını seneye oynatmayı düşündüğünü öğrendim. Yusuf’a nazar değmesin her maçta ileri geri mekik dokuyor. Sol ayağı da gayet iyi. Devamını diliyoruz. Gelecek hafta 6 puanlık Sivas Belediyesi maçında Yusuf’un sol tarafta yaptığını orta sahamızın sağ tarafında oynayan oyuncularımızın yapması gerekiyor.

Sonuç olarak İnegölspor evinde ağırladığı fikstürün son sırasındaki K.Maraşspor’u kolay geçti. Bu maçı kazanan başta teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyor. Sivas Belediyesi deplasmanında başarılar diliyoruz. Sivas deplasmanı 6 puanlık bir maça sahne olacak. Temsilcimiz bu maça çok iyi hazırlanmalı ve 7 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik unvanını korurken, beraberlik ile değil galibiyetle korumalıdır. Beraberlik bize yaramaz. Çünkü aradaki puan farkı 5. Takımımız 7 haftadır bir çıkış yakaladı yenilmiyor. Bunu Sivas’ta da sürdürmeli, ancak bu sefer galibiyetle sürdürmeli. Bu maçta kalecimiz Gökhan’a çok çok iş düşecek. Müdafaamız açık vermediği gibi ileriye çıkışlarını kontrollü yapacak. Orta sahamız sezonun en verimli maçını oynayacak. Forvetimiz de yakaladığını gole çevirecek. Gollerimizi öncelikle forvetlerimiz atsın müdafaamıza iş düşmesin. Bu maçı kazandığı takdirde play-off’a ciddi olarak yaklaşacak. İnegölspor’umuza Sivas deplasmanında başarılarını yazmak dileğiyle.

”BAŞKA İNEGÖL SPOR YOK”