İnegölspor’un son haftalarda oynadığı futbol ilerisi için bir ateş yakacak gibi duruyordu ama bunun ligin afili takımı Bayburt deplasmanında olacağını kimse tahmin dahi edemiyordu. Maçın başından sonuna kadar İnegölspor sahada isteyen, mücadele eden ve bambaşka bir kimlikle var olmaya çalışan bir ekip hüviyetineydi. Kadroda revizyon yeni oynamaya başlayan oyuncuların kendilerini  gösterme adına verdikleri  mücadele bizi kazanma  ve puan adına  ümit verdi ama ne de olsa rakibin ligde bulunduğu konum az da olsa içimizi ürpertmiyor değildi.

Fakat bu maçın kilidi rakibi erken çözmemiz, bloklar arası geçişleri kapattığımız gibi bizim bu işi iyi yapmamız, takımın toplu halde hücumda olduğu gibi yine savunma dönüşlerini beraber yapmamız işimizi kolaylaştırdı.

Bu arada bu maçta daha önce yapmadığımız şut denemelerinde güzel bir gol atmamızda bu işin futbolda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu arada takımda birlik beraberlik ve yardımlaşma üst düzeydeydi  altını çizelim.

Sahada herkes elinden geleni yaptı ama Aykut’un hırsı son dakikada Ömer Çalışkan’ın vuruşunu çıkartan kaleci Gökhan’ı ayrı tebrik edelim. Çok önemli çok kritik bir galibiyet ki, bu skor bizi alt sıralardan tamamen işimizin olmadığını gösterdi. Sırada Sarıyer ile zorlu bir maç var ve  yine fikstür dezavantajı devam ediyor.

Kısaca devre arasına kadar kolay maç yok ve biz bunun bir tanesini atlattık. Bu mücadele bu inanç ve istek devam ederse inanın puan alamayacağız maç yok hatırlatalım…