METİN AYDIN

Tüm Makaleleri

METİN AYDIN

PLAY-OFF'A 2 ADIM

Aslında hem yazılarımı hem de programlarımızı takip edenler bilir. Ben haftalardır bu takımın play-off hattına gireceğini inanan biri değilim.

SAHİPSİZ İNEGÖL

Son 48 saati atraksiyon ile geçiren İnegölspor ile İskenderunspor arasında ki maçta sonuç ne olur diye düşünürken dezavantajlı taraf biz olduğumuzdan açıkça ben 1 puana razıydım.

ÖLÜ TOPRAĞI

İç sahada oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçları söylemeye gerek yok. Ama Düzce maçının da bizim için ne ifade ettiğini hatırlatmaya gerek yok. Bu denli bizim için farklı duygular taşıyan maçta tak...

GELENEK BOZULMADI

Aslında başlığa göre deplasmanda ki kötü karne geleneği bozulmadı, orası doğru. Fakat bu maçı ayrı kılan durum ise bu sefer çok ama çok galibiyete yaklaştığımızdı.

ÖLÇÜSÜZ GALİBİYET

Aslında hırsla beklediğimiz maçlardan biriydi Denizlispor karşılaşması.

ACILI MENEMEN...

Ligin ilk yarısında iç sahada kelli felli Menemen takımını 5 golle uğurlarken bir anlamda o maçla birlikte iç saha terminatörluğü de başlatmıştık.

TILSIM BOZULMADI

Kendi evinde en son ligin 4. haftasında Iğdır'a yenilen İnegölspor o günden beri iç sahada mağlubiyet yüzü görmedi.

SÜRPRİZ OLMADI

Aslında deplasman karnemiz zaten iyi değildi. Ama futbol sürprizi seven bir oyun olduğu için gizli ümitlerimiz de vardı ama olmadı. Kadro yapımız belli.

LİDERSAVAR

İç sahada son olarak Iğdır karşısında kaybeden İnegölspor o maçtan bu yana adeta sahasında aslan kesildi. Ligde üst sıralarda yer alan takımlardan Amed ve Kastamonu ile berabere kalırken Erzincan, Men...