İnegölspor için geçen hafta kaybedilen 3 puandan sonra, Velimeşe maçının ne anlam ifade taşıdığını zaten anlatmaya gerek yok.

Yeni Teknik Direktör Hasan Erkin hoca ile çıktığı ilk maçta rotasyonlu bir kadro ve en önemlisi bu maçta bu kadronun neler yapacağıydı.

Caner'in yokluğunda Emre’nin antrenman eksikliği nedeniyle sol bek Oğuz’u sağbeke çeken, sol bekte Fatih ile başlayan, savunmada Gökhan’in yerine Ogün’le başlayan teknik heyet, bir anlamada risk almıştı. Fakat yine bireysel hatadan yediğimiz golle daha maçın başında işler aleyhimize dönmüş oldu. Fakat golden sonra İnegölspor daha önce yapmadığını yaptı. Çabuk toparlandı. Karakterini ortaya koydu. Özellikle Mehmet Özdiraz ve Ali Aydemir istekli ve coşkulu futbolla arkadaşlarından bir adim öne geçtiler.

Basit top kayıpları yapsak da en az rakip kadar isteyen ve bulunduğu durumu idrak eden bir takım hüviyetindeydik. Daha önce yapmadığımız pas organizasyonu ile atağa çıktı. Dönüşlerde ve dirençli kalma yolunda elimizden geleni yaptık.

İnegölspor yeni teknik heyeti ile bana göre daha önceki maçlara göre daha derli toplu görüntü verdi. Bazıları bizim lig hayatımıza bakarak bu puanı küçümseyebilir. Fakat suni atlamayalım. Puan puandır ve İnegölspor’un artık sahada ihtiyacı olan şey puan yada puanlar çıkartıp, ateş hattından bir an önce çıkmak. Yoksa alınan sonuçlar ve ligdeki puan durumu hiçte şu an bizi oldukça huzursuz ediyor.