Öncelikle zirve hedefi olarak lanse edilen ve o yolla kurulan kadronun İnegölspor tarihinde sahasında bu farklı yenilgiyi bize gösterdikleri için tebrik edelim. Aldığınız bu sonuç belki sizin için bir şey ifade etmez ama bizim için rezalet.

Maça dönecek olursak hem Sakarya hem bizim hoca için stop maçıydı. Burada hocasını yemek istemeyen Sakaryalı oyuncular olunca  kazanan konuk takım oldu. İnegölspor maçın başından sonuna kadar puan alma adına pek fazla bir şey yapmadı. Toplasan 20 dakika rakibe dikildi, o kadar. Oysa ağır ve temposuz takım olduğumuzu biliyorduk. Fakat en azından maçı 60 dakika tutabiliyorduk. Bu maçta onu da göremedik.

Sezon başından beri gördük, izledik, yazdık, çizdik. Bu takım bu zamana kadar oynadığı maçlarda sadece Niğde takımına ağırlığını tam manasıyla, Adıyaman takımına da yarım yamalak gücünü gösterdi. Diğer maçlarda hep sorun sıkıntı yaşadık.

Sakarya takımı kadro kalitesi olarak bizden iyi ama attıkları goller tamamen bizim saçma sapan hatalarımızdan kaynaklandı. Fakat bu maç şunu net gösterdi; bazılarınız rüyadan uyanın. Bu takımın ligde gideceği yer belli. Fazla hayale kapılmayın. Çünkü biz söyleyince yanlış anlayanlar oldukça  fazlaydı.

Şimdi bana göre sezon başı başlanması hata olan Hasan hoca ile yollar ayrıldı ve bizi nelerin beklediğini kestirmek zor. Bu haftadan itibaren de zor bir fikstür sürecine giriyoruz. Artık yönetim takımın başına kimi getirir, nasıl bir yol izler bilemem ama söylenecek tek şey; kalan maçlar için Allah yardımcımız olsun…