İnan bizim oyuncular aynı başlık gibi şaka gibi ama ne şaka inanın. Her maçta sinirden gülüyoruz, ağlanacak halimize. Umudu olmayan önce Velimeşe’ye hayat verdik. Ardından yine alt sıralardan kurtulmak çabası içinde olan Turgutlu’ya sen zahmet etme biz elinden tutarız. Hatta belki seni bu yolda yalnız bırakmayıp belki de el ele lig sonuna kadar birlikte alt sıralarda oyalanırız dedi.

Çünkü geride kalan 10 haftada ortaya konan futbol bunu gösterdi. Yeni hocamız ile çıkılan ilk lig sınavında maalesef kazanma adına fazla bir şey yapamadık. Belki ilk yarıda yakaladığımız iki pozisyondan birini golle sonuçlandırsak farka gideceğimiz maçta mağlup olduk. Hatta oyunun son dakikasında yine Bahadır topu içeri gönderse, yine en azından puan alacaktık. Olmadı, çünkü düşük tempo sahada agresif bir görüntü verirsen maçın 60.dakikasinda oyunu kafanda bitirirsen sonuç bu olur. İnegölspor takımında sezon başından beri bu sorunu çözemedi. Kadro yapımızda buna engel oluyor. Bunu geçmek için mutlak sahada bir şeyleri değiştirmemiz gerek rakibin genç oyuncuları değişikliklerle birlikte maçın sonuna kadar mücadele ederek sonuca ulaşırken bana göre biz değişiklik yapmakta geç kaldık.

Çok basit gol yedik ve golden sonra tecrübeli takım olmamıza rağmen adeta dağıldık. Geride kalan 20 dakikada bir türlü maçı lehimize çeviremedik. Maçta ilk yarıda İsmet Hakkı ile ofansta gözüktük ama aynı atraksiyonu sağ kanatta Aykut’ta göremedik. Savunmada Samet arkadaşlarından bir adım öndeydi. Özellikle kritik yerde kesiciliğiyle dikkat çekti.

Sonuç olarak son 3 haftadır İnegölspor aldığı sonuçla darmadağın ve buna rağmen her şey sakince gidiyor ki, buda pek hayra alamet değil, sanki geçen yılın ayni filmine döneceğiz gibi. Burada yönetim bu hafta oynayacağımız serum maçı öncesi radikal kararlar almak zorunda tesise giriş çıkışlar kapatılmalı, oyuncuların bazı durumları kısıtlamalarını nerde olduklarını, ne beklentiler ile karşı karşıya olduklarını bilsinler. Eğer Hasan hoca dönemindeki gibi bol izinler kamp dönemi bile şen  şakrak ile değerlendirilirse, inanın biz Mayıs’ın ilk haftasına kadar gerilim filmi izlemeye devam ederiz, bizden hatırlatması.