Gündüz programına Kaptan İş Hanı’ndaki esnafları ziyaret ederek başlayan Eroğlu, akabinde, Şevketoğulları Mobilya firma sahibi ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Buradan ayrılan Eroğlu, İMOTİM Mobilya AVM’ye giderek çalışanları ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında kadın emekçilere karanfil dağıtarak hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledi.
Ziyaretleri esnasında gençlerle istişare eden Eroğlu, belediye başkanının halkın dertlerini hafifleten, halkıyla beraber dert çeken bir insan olması gerektiğini belirterek, “Ülkemizde bir beka sorunundan bahsediliyor. Bizler de gençlere diyoruz ki beka sorunu yok, bekârlık sorunu var. Ülkemizin içine girdiği maddi çıkmazlar yüzünden gençlerimiz evlenemez oldu. Evlilikte ise en önemli masraf kalemi düğün salonu ve organizasyon hizmetleri. Bunlar belediye tarafından nezih bir nikah sarayı kompleksinde karşılanabilir. Birçok büyükşehirde bunun örnekleri var.  Onun için bu konuda gençlerimizin işlerini kolaylaştıracak hizmetler sunmak asli vazifelerimizden biri olacaktır. Düzenli bir toplumun en temelini aileler oluşturur. Bizler, gençlerimizin en uygun şartlarla ailelerini kurmalarının ve millete, devlete hayırlı evlatlar yetiştirmelerinin taraftarıyız” dedi.


BELEDİYEDEN HİZMET ALABİLMEK İÇİN ÖLMEMİZ Mİ GEREKİYOR
Mevcut yönetimin çözüm üretemez bir hale geldiğini belirten Eroğlu, “İktidar partisi yöneticileri genelde ve yerelde insanların sorunlarını çözemiyor. Çözüm odaklı söylemleri olmadığı içindir ki yerel seçimleri bir savaş havasına çevirmeye çalışıyorlar. Kıymetli abilerim, kardeşlerim bugün İnegöl’ümüzün gerçekten çok büyük problemleri var. İnsanların tahammül edecek dermanı kalmamış. Bizler Milli Görüşçüyüz. Milletimiz geçmişteki hizmetlerimizden bizi tanır. Bizim tek derdimiz huzurlu, yaşanılabilir, sağlıklı ve temiz bir İnegöl inşa etmektir. Bizler sahada gezerken insanlardan, mevcut yönetim aleyhine büyük tepkiler alıyoruz. İnsanlar öyle temel ve kronik sorunlardan bahsediyor ki aklımız almıyor. Çöpler toplanmıyor, musluktan su içilmiyor, hava kirliliği gün geçtikçe artıyor, trafik sorunları, toplu taşıma ve ulaşım problemleri vb. saymakla bitmeyen sorunlar zinciri. Bu insanları bu sıkıntılar içerisinde yaşatmak akıl dışı bir tutumdur. Bugün belediyemiz sağ olsun cenazelerde güzel hizmetler veriyor. Araba yolluyorlar, mezar yeri ayarlıyorlar fakat aynı hizmeti insana yaşarken vermiyorlar. Acaba yaşarken veremedikleri hizmet vicdan azabına mı yol açıyor ki insanlara vefat edince bu kadar değer veriliyor. Belediyemizden güzel bir hizmet alabilmek için illaki ölmemiz mi gerekiyor? Bizler 94 ruhuyla hizmet edip, vatandaşlarımızı yaşarken de memnun edeceğiz.  Ben ve kadrolarım, makama değil hizmete talibiz. İnşallah göreve gelirsek, bundan beş sene sonra bizlere “Allah razı olsun Hasan Başkan ve kadrolarından söz verdikleri gibi derdimizle dertlendiler ve problemlerimizi birer birer çözdüler” diyeceksiniz inşallah” dedi.


GALİBİYET GOLÜNÜ TAKIM OLARAK ATACAĞIZ
Eroğlu, gündüz programını İMOTİM’ de sonlandırdı. Akşam yemeğinde, kendisiyle beraber uzun yıllar top oynamış eski İnegöl Sporlu futbolcularla bir araya geldi. Kasap Seyit’te gerçekleştirilen yemek programında, takım arkadaşlarıyla istişare eden EROĞLU, “Bildiğiniz gibi ilk golü rövaşata çekerek attım ama asıl galibiyet golünü takım olarak 31 Mart akşamı atacağız” diyerek arkadaşlarından destek istedi. Yemekten sonra; Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni, Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ve Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek programını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim