Süleymaniye mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda sevgisiyle tartışan genç, sinirini sokakta park halindeki araçlardan aldı. Elindeki bıçakla park halindeki 13 aracın lastiklerini kesen şüpheli  E.U.(32), bazı araçları çizip, birinin kaputuna isminin ve soyadının baş harflerini yazdı. 
Olay gece 02.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Bahçe sokakta meydana geldi. Sevgilisi ile tartışan E.U.(32), elindeki bıçakla sokaktaki park halinde olan 13 aracın lastiklerini kesti. Öfkesi dinmeyen genç, bazı araçları da çizip, isim ve soyadının baş harflerini aracın kaputuna yazdı. Olayı o sırada gören bir vatandaş, polise haber verdi. Polis ekipleri, şüpheliyi kıskıvrak yakaladılar. 
ARAÇLARINI GÖREN SÜRÜCÜLER ŞOKE OLDU 
Sabah dışarıya çıkan araç sahipleri, araçların lastiklerinin kesildiğini görünce şoke oldular. 13 aracın sahibi de şüpheliden şikayetçi oldular. 
Mağdur olan vatandaş Orhan Yalçın, " Gece gelmiş, 12 adet arabaya zarar vermiş. Bütün lastiklerimizi kesmişler. Aracımın sol 2 lastiğini doğramışlar. Arkadaşların lastiklerini kesmişler. Sabah saat 07.00’de emniyetten aradılar ve araçlarımızın lastiklerini kestiklerini söylediler. Bilgimiz olup olmadığını sordular. Bazı araçlara ‘E’ harfini yazmışlar. 10 bin liranın üzerinde zarar var. Sokakta caddede kimseyle bir sorunumuz yok. Yapan şahsın yakalandığını söylüyorlar" dedi.

Editör: TE Bilişim