İN-OFF (İnegöl Off Road) öncülüğünde 35 ilden gelen katılımcıların yer aldığı nefes kesen Offroad etkinliği başladı. 7-8 Kasım'da Yeniceköy Dostum Tesislerinde yapılacak Off Road etkinliğinde elde edilecek gelir SMA hastası Eda bebeğe bağışlanacak.

İnegöl Belediyesi’nin tahsis ettiği alanda İn-Off (İnegöl Off Road) iş birliğiyle şehre adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak Off Road etkinliği başladı. Yarışın olmadığı eğlence etkinliğinin düzenlendiği alana gelen araçların sürücüleri, dezenfektan tünelinden içeriye girip, maske kullanma zorunluluğuna tabi tutuldular.

150 civarında Offroad aracının bulunduğu etkinlikte sürücüler, hazırlanan zorlu parkurları büyük heyecanla aştılar.

35 İLDEN GELDİLER

Etkinliği düzenleyen İN-OFF (İnegöl Off Road) lideri Ekrem Aydın, “Sosyal mesafe kurallarına uyarak bir organizasyon düzenledik. Kamp ve offroad etkinliği düzenledik. 2 gün sürecek bir etkinlik olacak. Bu yaptığımız organizasyon, yaşadığımız pandemi sürecinde bizleri de mutlu etti. İnsanlar çünkü pandemiden dolayı çok zorluklar çekiyor. Devletimiz bu konuda mücadele veriyor. Bizde kurallara uyarak böyle bir etkinlik düzenledik. Buradan elde edeceğimiz geliri de SMA hastası Eda bebeğimize bağışlayacağız. Edayanefesol kampanyasına İN-OFF olarak bizde varız dedik. Bizle beraber 35 civarında illerden gelen misafirler Eda’ya destek için buradalar. Hepsine teşekkür ediyorum. Belediye başkanıma ve valimize teşekkür ediyorum. Edaya nefes olacağız inşallah. Şuana kadar 100’ün üzerinde araç geldi. 35 farklı ilden gruplar gelmektedir. Birbirimize bu virüsü bulaştırmadan, güzel bir şekilde bu organizasyonu tamamlayacağız” dedi.

Etkinliğe katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da, sporculara iyi eğlenceler dileyerek, sosyal mesafe ve maske konusunda da uyarıda bulundu.

EDAYANEFESOL

Spinal musküler atrofi (SMA) tip 1hastası olarak dünyaya gelen Eda bebek, vücudunu adeta esir alan hastalık nedeniyle ciğerlerinin gelişmemesi ve soluk alabilmesi için cihaza bağlı tutuluyor. Eda’nın bu hastalığı yenerek hayata tutunabilmesi için Macaristan’da uygulanan ve yüzde 95 başarı oranı ile yaklaşık 2 milyon 132 bin dolara mal olan tedavinin yapılması gerekiyor.

Editör: TE Bilişim