Kalburt mevkiinde meydana gelen kazada karayolunda kontrolden çıkan otomobil, yoldan çıkarak petrol istasyonunun marketine daldı; 5 kişi yaralandı. Kaza anı ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza dün saat 12.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzeri Kalburt mevkiinde meydana geldi. İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan sürücü Mehmet Sait Ö.(42) yönetimindeki 01 BTH 41 plakalı otomobil, yol çalışması nedeniyle yavaşlayan araçlara çarpmaman için kontrolden çıktı. Manevra yapan araç, karayolu kenarındaki petrol istasyonuna daldı.  Petrol istasyonunun pompasına ve marketine çarparak durabilen otomobilde sürücü ile yanında bulunan eşi Eslihan Ö.(37) ve çocukları Nurullah Ö.(16), Zeynep Ö.(10) ile Edanur Ö.(5) yaralandı.

5 yaralı da olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Olay anında istasyon pompalarında görevlilerin veya vatandaşların olmaması faciayı önledi. Kaza anı işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim