Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar sosyal medya uygulamaları WhatsApp, Facebook ve İnstagram ‘a erişmekte zorluk yaşadığını aktardı.

Daily Mail’in haberine göre çok sayıda kullanıcı Twitter üzerinde uygulamalara erişemediğini, story paylaşamadığını aktarıyor.

Şirketten yapılan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Türkiye’de de birçok kullanıcının hesaplarına erişim sağlayamadığı kaydedilirken, WhatsApp’ta da benzer bir problem yaşandığı gelen bilgiler arasında.

FACEBOOK ÇÖKTÜ

Facebook kullanıcıları bir süredir akıllı telefonlarından ve bilgisayarlarından Facebook’a giremedikelerini fark etti. Özellikle paylaşım sırasında paylaşılan gönderinin görselinin yüklenmediği gözlemlendi

WHATSAPP ÇÖKTÜ

WhatsApp kullanıcıları bir süredir WhatsApp üzerinden mesajlaşamadıklarını fark ettiler. Kullanıcıların attıkları mesajlar yollamış oladukları kişiye iletilmediği görüldü.

TWITTER ÜZERİNDEN İSYAN ETTİLER

WhatsApp, Facebook ve Instagram kullanıcıları yaşadıkları sorunları diğer bir sosyal medya devi olan Twitter üzerinden dile getirirken son zamanlarda çok fazla yaşanan WhatsApp, Facebook ve Instagram’ın çökmeleri isyan ettirdi.

Dünyanın dört bir yanında Instagram kullanıcıları sosyal medya uygulaması Instagram’a erişmekte zorlanıyor. Arızadan en çok Avrupa kıtasında bulunan Franba, Almanya, İngiltere etkilendi. İspanya, Yunanistan Polonya ve Norveç’te arızadan etkilenen ülkeler arasında. ABD’nin doğusunda yaşayanlar da Instagram’a giremiyor.

Uzun süredir Instagram girişi sağlanamıyor. Instagram çöktü mü son dakika açıklaması merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcıları Instagram erişim sıkıntısını son 1 saattir yaşıyor. Yaşanan bu gelişmenin ardından Türkiye’de bu platformları kullanan milyonlarca kullanıcı araştırmalara başladılar. Erişim problemi yaşayan bireyler Instagram çöktü mü? Instagram’a neden giriş yapılamıyor? İşte konuyla ilgili son dakika gelişmeler…

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? İNSTAGRAM’A NEDEN GİRİŞ YAPILAMIYOR? SON DAKİKA!

Tüm kullanıcılar Instagram’ta erişim sorunları yaşamaya başladı. Şimdi birçok kişi Instagram’da, mesaj göndermek, anasayfa akışını yenilemek, fotoğraf yüklemek gibi işlemleri yapamıyor. Instagram çöktü mü açıklaması ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında Instagram kullanıcıları sosyal medya uygulamasına giriş yapamıyor.

INSTAGRAM NEDİR?

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010’da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram’ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.

Editör: TE Bilişim