1991 yılında kurulan Dives Tekstil’in İnegöl Şubesi, Mahmudiye Mahallesi Zafer Caddesi Kurtuluş Halı Saha karşısında düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Dives Tekstil firması sahibi Ferit Dinç, oğulları Süha ve Talha Dinç ile sanayi esnafları katıldı. Yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle Dives Tekstil İnegöl Şubesi hizmete açıldı.

BİZİM EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ; SÜREKLİ VE DEVAMLI OLMASIDIR

Açılış sonrası açıklama yapan Dives Tekstil sahibi Ferit Dinç, “Dives Tekstil ailesi olarak ben ve oğullarım 1991 yılından beridir tekstil sektörünün içindeyiz. Adapazarı’nda bir merkezimiz var. Bugün itibari ile de İnegöl şubemizi açtık. İnegöl, Türkiye’mizin medarı iftiharı, göz bebeği. Bizde burada olmaktan şeref duyuyoruz. İnşallah İnegöl’ümüze ve Türkiye’mize hizmet edeceğiz. Biz bununla da kıvanç duyacağız. Firmamız genelde ev tekstili. Ürünlerimiz genelde yüzde 100 diyemeyiz ama yerli malzemeye çok yakın. Milli ekonomiye de katkı sağlıyoruz. Ürünlerimizin çeşitliliğine önem veriyoruz ama en önemlisi ürünlerimizin sürekliliğidir. Çünkü bizim sektörde en büyük sorun, ürün verildikten sonra aynı ürünün arkasından devam etmemesidir. Biz bu konuya firma olarak ciddi manada hassasiyet gösteriyoruz. Bizim en önemli özelliğimiz, sürekli ve devamlı olmasıdır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim