İnegöl AVM, 14 Şubat’ı çiftlere özel etkinlikler ile kutlamaya hazırlanıyor. 14 - 15 Şubat günlerinde İnegöl AVM’ye konuk olan çiftler sevgi şenliği etkinlikleri ile 14 Şubat romantizmini ve heyecanını birlikte yaşayacak. Sömestr tatilinin son günlerinde çocukları da unutmayan İnegöl AVM, lisanslı çocuk etkinlikleri ve ödüllü satranç turnuvası ile minik konuklarını oyuna davet ediyor.

Geniş marka karması ile alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunan İnegöl AVM, Şubat ayına dopdolu bir program ile başlıyor.  Sömestr tatili süresince çocukları unutmayan İnegöl AVM, tatilin son günlerinde lisanslı çocuk etkinliği olan Kaptan Pengu ve arkadaşlarını ağırlayacak. Ormanlar Kralı Aslan Çocuk Tiyatrosu, Biz İkimiz lisanslı çocuk etkinliği ile de minik izleyicileriyle buluşacak.  Kadınlara özel tarçınlı mum atölyesi ve parmak örgü atölyesi de yapacak olan İnegöl AVM; Denden Grup Konseri ile 90'ların dillere pelesenk olmuş şarkılarını ziyaretçilerle buluşturacak. Sirk ve palyaço gösterisi de İnegöl AVM’nin konuklarına bu ayki bir diğer sürprizi…

İNEGÖL AVM’DE SEVGİ ŞENLİĞİ

İnegöl AVM, 14 Şubat’ı çiftlere özel etkinlikler ile kutlayacak. 14 -15 Şubat günlerinde düzenlenecek Sevgi Şenliği kapsamında; karikatür çizimi, dans gösterisi, canlı müzik, karaoke, geçici dövme, sevgi panosu, yarışmalar ve hediye çarkından sevgililere hediyelerle 14 Şubat romantizmi ve heyecanı çiftleri saracak.

ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI

İnegöl AVM Şubat ayında çocuklara özel bir satranç turnuvası da düzenleyecek. 22 -23 Şubat’ta Satranç federasyonu ile birlikte yapılacak olan turnuva 7-8 yaş, 9-10 yaş ve açık kategori olarak düzenleniyor. Başvurular www.bursa.tsf.org üzerinden yapılıyor. Kazananların kupalarını alacağı yarışmada; tüm kategorilerde birinciye; 300 TL ikinciye; 200 TL üçüncüye ise; 100 TL hediye çeki verilecek.

Editör: TE Bilişim