KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ YAŞATILDI

Özel Devrim Kosova Ortaokulu sosyal bilgiler, görsel sanatlar ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin düzenlediği etkinlikle Türk dilinin ve Türk kültürünün önemine vurgu yapıldı. Hıdrellezin anlamı açıklandı ve karşılıklı maniler söylendi. Uçurtma, halat çekme, yumurta taşıma, çuval ve balon patlatma yarışmalarının ardından öğrenciler evlerinden getirdikleri birbirinden lezzetli yiyeceklerle piknik yaptılar. Yarışmalarda ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Selin Köseoğlu, “Biz ancak kendi dilimiz, dinimiz ve kültürümüze sahip çıkarsak milli beraberliğe sahip çıkmış oluruz” dedi.

Özel Devrim Kosova Ortaokul Müdürü Erol Baştürk ise, “Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmaya yönelik düzenlenen bu tür etkinlikler, öğrencilerimiz arasındaki kaynaşmanın, dayanışmanın ve dostluğun pekişmesini sağlıyor. Öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Gönüllerince eğlendiler, hoş vakit geçirdiler. Piknik bitmesin istediler. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu. KURUM BÜLTENİ

Editör: TE Bilişim