Geçtiğimiz sezon Gençlergücüspor ile Bursa Süper Amatör Liginde başarılı maçlar çıkaran sağ bek oyuncusu Aykut Deniz, 2019-2020 sezonunda Akhisarspor formasını terletecek.
Akhisarspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Mesut Kelebek ve Adem Kıraç hazır bulundu. Mesut Kelebek yaptığı açıklamada, “Dış transferde tecrübeli sağ bek Aykut Deniz ile 2019-2020 sezonu için anlaşma yaptık. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Anlaşma kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dedi. 
Güçlü fiziği ve ikili mücadelelerdeki başarıları ile tanınan Aykut Deniz, “Akhisarspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
1991 İnegöl doğumlu Aykut Deniz, futbol kariyerine 2001 yılında Kurtuluşspor´da başladı. 5 sezon Kurtuluşspor´da altyapı eğitimi alarak futbolunu geliştiren sağ bek oyuncusu, sonrasında 2007 yılında Sarıyerspor´a transfer oldu. 2 sezon boyunca Sarıyerspor formasını terleten Deniz, 2009 yılında Kafkasspor´a transfer oldu. Başarılı oyuncu 2009-2011 sezonunda Kafkasspor forması giydi. 2012-2014 sezonunda İnegöl´ü BAL Liginde temsil eden Gençlergücüspor´da 2 yıl forma giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu, daha sonra Elbistan Belediyespor´a transfer oldu. Sırasıyla Bursa Değirmenönü Gençlikspor, İnegöl Osmaniyespor , İnegöl Doğugücüspor ve son olarak Gençlergücüspor formasını giydi.

Editör: TE Bilişim