Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 28 Ekim tarihinde yapılan olağan genel kurulda; kulüp delegeleri Osman Kılıç başkanlığındaki yönetimi 3 yıllığına göreve getirmişti. Yeni yönetim ilk yönetim kurulu toplantısını Yönetim kurulu üyeleri Metin Ungan ve Ahmet Mestan evsahipliğinde İnegölde gerçekleştirdi. 

İnegöl Doğruyol ve Demokrat Partisi İlçe Başkanlığını yapmış iş adamı Salim Kaplan'ın köfteci Orhan'da vermiş olduğu yemekte biraraya gelen BASKF yönetimi; seçim sonuçlarını değerlendirip yönetim kurulu görev bölümünü gerçekleştirip, Amatör kümelerle ilgili güncel konuları değerlendirdi.

Başkan Osman Kılıç yaptığı konuşmada; "Hep birlikte bir seçim süreci yaşadık ve kulüplerimizin teveccühü ile tekrar göreve siz yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte seçildik. Öncelikle bize oy veren, vermeyen tüm Kulüplerin delegelerine teşekkür ediyorum, bu bir seçim süreciydi yaşandı ve bitti, bundan sonra bizler tüm kulüplerimizin emrinde, hizmetinde ilimizin, takımlarımızın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Yönetim kurulumuz Amatör spor camiasına hayırlı olsun. Bu yemeği organize eden Metin Ungan ve Ahmet Mestana teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yemeğin sponsorluğunu yapan Salim Kaplan Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.
Metin Ungan ise "Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bir bütün olarak görev yapacağız. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte takımlarımızın yanında olup onların sorunlarını birlikte çözeceğiz. Salim Kaplan abime bu yemek için çok teşekkür ediyorum" diyerek yeni yönetim kurulunun Amatör spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim