Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Milli Beka ve Şuurlu Gençlik Kupası Wushu minik, küçük, yıldız, genç ve büyükler sanda ve tao müsabakaları tamamlandı.

Bursa’nın Gürsu ilçesinde Gürsu Kapalı Spor Salonunda 28, 29 ve 30 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen ve Bursa Wushu İl Temsilciliğinin faaliyet takviminde yer alan müsabakalara Bursa genelinde 12 kulüp ve yaklaşık 200 sporcu yer aldı. Minik sporcuların Wushu mücadelesi izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.

Çok küçük yaşlarda olmalarına rağmen gösterdikleri performans ile adeta izleyenleri etkileyen minik sporcular müsabakaların ardından kendi sıkletlerinde madalya aldı. Aynı zamanda müsabakalar sonucunda İnegöl Eğitim ve Spor Kulübü katıldığı 15 sporcu ile 9 birincilik ve 6 ikincilik alarak takım halinde 2.’lik kupası almıştır.

İnegöl Eğitim ve Spor Kulübü Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü ve Milli Hakem olan Dinçer Değirmenci, “Çocuklarımızı teknolojinin kurbanı etmeyin. Bilgisayar ve telefonların başından kaldırın. Sosyal hayatın gerçekleri ile tanıştırın. Dünya gerçeklerini görsünler. Spor ile çocuklarınıza sağlıklı bir yaşam sunmaya çalışın” dedi.

Editör: TE Bilişim