Karadeniz Güvenspor’da olağan genel kurul sonrasında göreve başlayan Başkan İsmail Söylemez önderliğinde, eski yöneticilere kulübe katkılarından dolayı plaket verildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Programda konuşan Karadeniz Güvenspor Başkanı İsmail Söylemez, “Bu güzel gecemize hoş geldiniz. Gecemize katıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Biz bu göreve talip olduk. Destek veren arkadaşlardan hepsinden teker teker Allah razı olsun. Buraya gelmeniz bizleri onure etti. Eski yönetimde yer alan arkadaşlardan geçtiğimiz sezon yaptıkları katkıdan dolayı, biz yeni yönetim olarak naçizane birer plaket vermek istedik. Çünkü geçtiğimiz sezon takımımız şampiyon oldu. Karadeniz Güvensporda çok güzel hizmetler yapıldı. İnşallah bizde onların seviyesinde yürümeye çalışacağız. Allah bizlere yardımcı olsun. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

BU SONUÇTA BİR BAYRAK YARIŞI

Karadeniz Güvenspor’u geçtiğimiz sezon Süper Amatör Kümeye yükselten eski başkan İbrahim Oğuzay ise, “Başta başkanım olmak üzere yönetim kurulunda yer alan arkadaşları tebrik ediyorum. Kendilerine hayırlı olsun diyorum. Bu sonuçta bir bayrak yarışı, bizde bizden önceki ağabeylerimizden bu bayrağı teslim almıştık. Elimizden gelen gayreti burada bulunan arkadaşlarla ve camia ile beraber gösterdik. Tabi ki eksiklerimiz oldu, fazlamız oldu. Tabi ki bu bir hizmet yarışı. Yönetim kurulu olarak hizmet adına bir şeyler yapmaya çalıştık. İnşallah yeni yönetime başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Bizde elimizden gelen desteği kendi adımıza ve camiamız adına vereceğiz. Kendilerine düzenledikleri bu anlamlı gece için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim