İRFAN Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği sporcusu ve İnegöl Alanyurt Kocatepe Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Raşit Mavigil 10-14 Ağustos 2021 tarihinde Tokat ilinde düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmeleri 15 Yaş Altı Yıldızlar kategorisinde 45 kg Sağ ve Sol her iki kolda Türkiye Şampiyonu oldu. 

Şampiyon sporcu ve antrenörü İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel'i ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel başarılı sporcu ve antrenörünü tebrik ederek sporcuya hediyelerini takdim etti.

Konu hakkında düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel; 
"Sporcumuzu yürekten kutluyorum. Bilek Güreşinde 45 kg da sağ ve sol kolda Türkiye birincisi oldu. Bu birincilikle sporcumuz milli takıma çağrıldı ve bundan sonra İnegöl'ü ve ülkemizi yurt dışında temsil edecek. Bu da İnegöl'ü ve bizleri gururlandırıyor. Sporcumuz azim ve özveriyle çalıştı ve emeğinin karşılığında Türkiye birinciliğini elde etti. Bu başarıda emeği geçen başta ailesi ve antrenörü olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonumuz Raşit MAVİGİL bundan sonra 17-25 Eylül tarihlerinde Gürcistan'ın Batum şehrinde düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına, ardından 23 Ekim-01 Kasım tarihleri arasında Litvanya'nın Vilnius şehrinde yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında ülkemizi ve İnegöl'ümüzü temsil edecek. Katılacağı şampiyonalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok. Allah yardımcısı olsun. Umarım emeğini karşılığını alır ve iyi bir dereceyle ülkemize gurur yaşatır. Sporcumuzu katılacağı şampiyonalarda başarılar diliyorum."

Editör: TE Bilişim