Bilecik’te faaliyet gösteren Dağ Yapı Prefabrik Firma Sahibi Çetin Dağlı tarafından İnegölspor'a 100 bin liralık destek verildi.

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, ilçemizde bir çok firmanın işlerini yapan ve Bilecik’te faaliyet gösteren Dağ Yapı Prefabrik Firma Sahibi Çetin Dağlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Uzun yıllardır ilçemizin önde gelen firmalarının işlerini yapan ve Bilecik’te faaliyet gösteren Dağ Yapı Prefabrik Firma Sahibi Çetin Dağlı kulübümüze 100 bin liralık reklam desteğinde bulundu. İnegöllüler ve kulübümüz adına kendisine verdiği bu anlamlı destek için çok teşekkür ediyorum. Daha öncede ilçemizle ticaret bağı bulunan gerek farklı illerden gerekse de yurtdışından işadamları kulübümüze maddi destekte bulunmuşlardı. Bu destekler ilçemizin marka değerinin ne kadar büyük olduğunun ispatıdır. Ben Dağ Yapı Prefabrik Firma Sahibi Çetin Dağlı’ya verdiği desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”

Dağ Yapı Prefabrik Firma Sahibi Çetin Dağlı ise “Uzun yıllardır İnegöl ile ticaret bağımız mevcut. İnegöl’ün önde gelen birçok firması ile çalışıyoruz. İnegöl’den kazandığımız için İnegöl’ün en büyük markalarından biri olan İnegölspor’a da reklam desteği vermek istedik. Umarım İnegölspor biran önce hak ettiği bir üst lige çıkar. Ben Kani başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.”dedi.

Editör: TE Bilişim