TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Ofspor'dan eski oyuncumuz stoper Ömer Faruk Şenkan ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Maksutlar, "Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugün Ofspor'dan eski oyuncumuz stoper Ömer Faruk Şenkan ile anlaşma sağladık. Altyapımızdan çıkan ve geçtiğimiz sezon profesyonel sözleşme imzalattığımız Ömer kardeşimiz gelişimini tamamlaması için Ofspor'a transfer olmuştu. Bizde Ömer'in gelişimini takip etmiştik. Burada gösterdiği performans ile kendisini kanıtlayan Ömer'i tekrar kadromuza dahil etmek istedik. İnşallah bundan sonra kulübümüzün başarısı için mücadele edecek. Şuanda Ömer kardeşimizle birlikte altyapıdan yetişip, A takımımızda forma giyen futbolcu sayımız 14 oldu. İnşallah bu kardeşlerimiz hem İnegölspor'umuz hem de Türk futbolu için paydalı olacaklar. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Anlaşma sağladığımız oyuncularımızı en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Ömer Faruk Şenkan ise, “Yeniden İnegölspor'a döndüğüm için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon başı başkanımız ve yönetici ağabeylerimiz beni profesyonel yaparak A takıma dahil etmişlerdi. Daha sonra Ofspor'dan transfer teklifi gelince, gelişimimi tam anlamıyla tamamlamak için Of'a transfer oldum. Bu sezon başkanımız ve yönetici ağabeylerim beni yeniden İnegölspor'da görmek istediklerini söylediler ve İnegöl'ümüze yeniden döndüm. İnşallah elimden gelen gayreti göstererek takımıma katkı sağlamak istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim