İnegölspor’umuz, TFF 1.Lig ekiplerinden Keçiörengücü’nden forvet Abdulkadir Kuzey ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Federasyon Temsilcimiz Cüneyt Öztürk ile Altyapı Sorumlumuz İbrahim Işıkoğlu katıldı.

İmza töreni sonrası konuşan Federasyon Temsilcimiz Cüneyt Öztürk, şunları söyledi:

“Transfer çalışmalarımızın yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz. Bugün TFF 1.Lig ekiplerinden Keçiörengücü takımından forvet Abdulkadir Kuzey ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Kendisi daha önce Afyonspor ve Keçiörengücü takımlarında şampiyonluklar yaşadı. İnşallah bu sezonda İnegölspor’umuzun başarısı için mücadele edecek. Biz kendisine güveniyoruz. Bu arada Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu’na teşekkür ediyoruz. Kendileri Abdulkadir kardeşimizi transfer etmek istedi ancak bizimle görüştüğünü öğrenince aradan çekilerek örnek bir davranışta bulundu. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de Abdulkadir kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisine bol gollü bir sezon diliyorum.”

Abdulkadir Kuzey ise “Hedeflerim var. Daha önce oynadığım kulüplerde olduğu gibi burada da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Burada çok güzel bir aile ortamı var. Güven duyduğum bir ortam burası. Bana bu güveni hissettirdiler. O yüzden burada olmaktan dolayı mutluyum. İnşallah buranın başarısı için terk dökeceğim.”dedi.

Editör: TE Bilişim