UEFA Elit Genç A Lisans kursu 2. aşamasına katılan İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, kurs ile alakalı açıklamalarda bulundu.

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, “7-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında Riva’da yapılan Elit Genç A kursuna katıldım. Kurs Eğitim Sorumlularımız Coşkun Süer, Mehmet Ekşi ve Nedim Karadeniz’den oluştu. Bu kurs sporcularımıza nasıl daha iyi bir eğitim veririz ve iyi bir altyapı da olması gerekenler konularının yer aldığı teorik ve saha uygulamalarının olduğu eğitim şeklinde geçmektedir. İnegölspor altyapısı olarak 2018-2019 sezonunda neleri yapabildik bunları belgeleri ile sunma şansım oldu. TFF Riva’da, TFF eğitmenlerinin ve kurs arkadaşlarımın ayakta alkışladığı bir sunum oldu. İnegölspor altyapı ve yönetimimiz adına bizim için paha biçilmez bir durum oldu. Mevcut şartlar içinde çok iyi çalıştığımızı kendi içimizde deklare ediyorduk ama bunun federasyon tarafından görülüp taktir edilmesi bizi ilerisi için daha da umutlandırdı. İnegölspor altyapısı olarak birçok eksiğimiz var ama inanın hiç bir zaman ekip olarak bunun arkasına sığınmadık. Mevcut şartlarda oyuncularımızı nasıl geliştiririz onun çalışması içerisindeyiz.

2018-2019 sezonunda bize bu imkânları sağlayan başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim