İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Basın Sözcüsü Ozan Can ve Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, deplasmanda 5-1 kazandığımız Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, “Böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Arkadaşları tebrik ediyorum. Gayet iyi mücadele ettik ve maçı kazandık. Çok istekli oynadık. Oyunu istedik ve kazandık. Güzel oldu” dedi.

GÜZEL OYUNLA GALİP GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Basın Sözcüsü Ozan Can, “Öncelikle geçtiğimiz hafta talihsiz bir şekilde kaybettiğimizin maçın ardından gerek moral depolamak gerekse ligde üst sıralara tırmanmak adına önemli bir maçtı. Güzel oyunla galip geldiğimizi düşünüyorum. Karantina süreci biten Ömer Faruk kardeşimizin geri dönmesiyle takımda biraz hareketlenme olduğunu gördük. Yani mutluyuz. Tüm oyuncularımızı tek tek tebrik ediyorum. Üst sıralara doğru tırmanışımız devam edecek diye ümit ediyoruz. Önümüzdeki hafta evimizde Adıyaman ile galibiyet serisine inşallah devam edeceğiz” diye konuştu.

GALİBİYETİ ÜZDÜĞÜMÜZ TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “Öncelikle ben teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Güzel mücadele ettiler. Daha farklı olabilirdi. Erken gol olması rakibi de dağıttı. Topçularımız 1. dakikadan 90. dakikaya kadar disiplini elden bırakmadılar. Bu galibiyeti geçen hafta üzdüğümüz taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah bu bir başlangıç olur. Beyaz bir sayfa açtığımıza inanıyoruz. Haftaya Adıyamanspor’dan 3 puanı aldığımız zaman önümüze bakacağız. Daha güzel günler olacak inşallah” dedi.

Editör: TE Bilişim