Kafkasspor altyapı koordinatörlüğüne Nafi Bilaloğlu getirildi. Yapılan kahvaltılı basın toplantısı ile bu anlaşma kamuoyuna duyuruldu.

Konu ile alakalı açıklama yapan Kafkasspor Kulüp Başkanı Sebahattin Ordu, “Kafkasspor Kulübü olarak sporcu kalitesini yükseltmek ve futbolcu kardeşlerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Nafi Bilaloğlu Futbol Akademisi ile beraber çalıma kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kafkasspor Altyapı Sorumlusu Uğur Kamacı ise, “Yaklaşık 4 aydır bu projenin üzerinde çalışıyorduk ve netlik kazandı. Bizim amacımız daha fazla çocuğun hayatına olumlu anlamda fayda vermek. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Bizim ortak amacımız çocuklar. Güçlerimizi ortak paydada topladık” dedi.

Antrenör Nafi Bilaloğlu, “Bildiğiniz gibi futbol okulumuz var ve Gazipaşa isminde kulüp kurduk. Bu kulübümüz marka oldu. Birçok futbolcumuzu yetiştirdik ve profesyonel liglere gönderdik. Elimizde güzel malzeme var tabi eksikliklerimiz de var. Stat, saha gibi eksikliklerimizi de geliştirmemiz gerekiyor. Bu proje Uğur Bey tarafından tarafımıza iletildi ve bizler de değerlendirdik. Beni cezbenden şey ise ileride bu çocuklarımızın çok iyi yerlerde olabilecek olması. Bunun için de çok iyi hocalarla ve ekiplerle çalışması gerekiyor.  Her açıdan bu çalışmanın fayda sağlayacağını düşünüyorum. Kendi çocuklarımıza değer vermemiz gerekiyor. Çocuklarımıza değer verir ve güzel işlersek işi yerlere gelirler. İnşallah projelerimizi gerçekleştiririz ve İnegöl’e fayda veririz. Ben Kafkasspor camiasına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim