3. lig kapısından penaltılar sonucu dönen İnegöl Kafkasspor kulübüne anlamlı bir iftar yemeği düzenlendi. İftarda kulüp üyesi 5 işadamı elde edilen başarılardan dolayı Başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kafkasspor, grubunda şampiyon olmasının ardından, Yalova’da düzenlenen play-off müsabakalarında Sapanca Spor kulübüne penaltılarda yenilince, 3. Lige çıkamadı. Ancak elde edilen bu başarı kayıtsız kalmadı. Kulüp üyesi işadamları Zeki Kavaz, Nihat Bayraktar, Bülent Sarı, Osman Şentürk ve İsmail Sıtkı Baykoz bir sürpriz yaparak, büyük üzüntü içerisinde olan başkan ve yönetim kurulu üyelerine moral iftarı verdi.

İftarın ardından bir konuşma yapan Osman Şentürk, kulüp tarihinde elde edilen en büyük başarıya şimdiki başkan ve yönetim kurulu üyelerinin imza attığını belirterek, “Biz sizlerle gururlandık. Bize inanılmaz mutlulukla yaşattınız. Camiamız kenetlendi. Artık bir camianın değil, İnegöl’ün spor kulübü olmamıza vesile oldunuz. Sizin için bu bir başlangıç. Eminim ki aynı birliktelikle kapısından döndüğünüz 3. Lige bizleri siz çıkacaksınız. Biz her türlü sizlerin arkasındayız. O yüzden başkan ve yöneticileri tüm üyelerimiz adına tebrik ediyoruz” diye konuştu.

İftar organizasyonunda ayrıca Zeki Kavaz, Bülent Sarı, Nihat Bayraktar ve İsmail Sıtkı Baykoz, kulüpte daha önceki yıllarda yaşadıkları anılarını anlatarak, geceye renk kattılar.

Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu ise, tarifi olmayan bir mutluluğu yaşadığını belirterek, “Biz inanılmazı başarmak için yola çıkmıştık. Son dakikaya kadar hedeflediğimiz her şey gerçekleşti. Öylesine çalışkan bir yönetim kurulumuz var ki, onlarla çalışmak bir gurur. Umarım yeni sezonda da yanımızda olurlar. Kulüp üyelerimiz, işadamlarımız bize çok sahip çıktılar. Final maçında 6 bin İnegöllü stattaydı. Bize ve futbolcularımıza inandıkları için oradaydılar. Hikayemiz yarım kaldı, çok üzgünüz. Ama camiamızı bu denli arkamızda görmek, camiamızın kenetlendiği görmek, onlarla birlikte büyük işler başaracağını görmek bizim en büyük kazancımız. Yarım kalan işimizi bitireceğiz” diye konuştu.

Yemekte ayrıca yönetim kurulu üyelerinden de iyi niyet ve başarı sözleri verildi.

Editör: TE Bilişim