Kurtuluşspor'da geçtiğimiz akşam yapılan genel kurul sonrası Alper Arda Başkanlığındaki yeni yönetim, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Kulüp tesislerinde tek liste ile gidilen olağan kongre ile kulüp başkanlığına seçilen Aper Arda ile yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımının yapıldığı ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda belirlenen görev dağılımı ise şu şekilde oldu: Başkan Alper Arda, Başkan Yardımcıları Yalçın Atalay, Mehmet Fidan, As Başkan Rafet Arslan, Basın Sözcüsü Halit Nadi Timur, Genel Kaptan Gürbüz Yılmaz, Altyapı Sorumluları Enver Örnek, Sabahattin Berk, Futbol Şube Sorumlusu Doğan Koçan ve As Başkan Yardımcısı Mehmet Tuna.

Kurtuluşspor’un 2019-2020 sezonunda hedefinin mutlak başarılı olmak olduğunu vurgulayan Başkan Alper Arda, “Yaptığımız istişare ve değerlendirmeler ile yönetim kurulu üyelerimizin görev dağılımını yapmış bulunmaktayız. Ben tüm ekip arkadaşlarıma yürekten inanıyorum” dedi.

Kendilerine verilecek her sorumluluğun üstesinden gelecek isimlerin kadroda yer aldığını söyleyen Arda, yeni yönetime gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim