İnegölspor, Ergene Velimeşe Spor ile kritik bir maça çıkıyor. Deplasmanda oynanacak olan maçta alınacak olası bir mağlubiyetle birlikte Bordo Beyazlı temsilcimiz, küme düşme potasına girecek.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta 29. hafta maçları bugün oynanacak. Pazar günü sahasında ağırladığı Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşısında şok bir mağlubiyet alan İnegölspor için tehlike çanları çalmaya başladı.

Lig sonuncusu karşısında alınan mağlubiyetin ardından Teknik direktör değişikliğine giden Bordo Beyazlı temsilcimiz, Özgür Şahin’in yerine takımın başına Hasan Erkin Şimşir’i getirdi.

Yeni hocasıyla İnegölspor, ligde aynı puana sahip olan Ergene Velimeşe Spor’a konuk olacak. Kritik maçta alınacak olası bir mağlubiyetle birlikte İnegölspor, küme düşme potasına girecek.

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak olan zorlu maç saat 14.00’te başlayacak. Mücadeleyi ise Adem Cinek yönetecek. Mücadele öncesi her iki takımın da 21 puanı bulunuyor. Sezonun ilk yarısında İnegöl’de oynanan mücadeleyi temsilcimiz Abdulkadir Kuzey’in attığı golle 1-0 kazanmıştı.

Editör: TE Bilişim