Ofischi Premium Firma Sahibi Osman Sevim ile Eryiğit Grup Firma Sahibi Erkan Uysal, Bursaspor 2.Başkanı Talha Timur Han’ın yanında olduklarını göstermek için Bursaspor’a destek verdiler.

Bursaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise maddi ve manevi katkılarından dolayı Ofischi Premium Osman Sevim ve Eryiğit Grup Erkan Uysal'a teşekkür mesajı yayınlandı.

Ofischi Premium Firma Sahibi Osman Sevim, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek, “ Firma olarak gerek İnegölspor’umuz gerekse de amatör kulüplerimizin her zaman destekçisi olduk. Bu manada İnegöl’ümüzün değerlerinden Talha Timur Han’ın 2.başkan olarak görev yaptığı Bursaspor’umuza destek vermek istedik. Bursaspor’umuz inşallah en kısa zamanda toparlanarak ilk önce ligde kalacak daha sonrada hak ettiği Süper Lige çıkacaktır.”ifadelerini kullandı.

Eryiğit Grup Firma Sahibi Erkan Uysal ise “Eryiğit grup olarak Bursaspor'umuzun ve 2. Başkan Talha Timur Han’ın yanında olduğumuzu göstermek için Bursaspor’umuza destek verdik. Biz başta İnegölspor’umuz olmak üzere spor kulüplerimizin destekçisi olmaya devam ediyoruz. Bursaspor’umuza da kalan maçlarında başarılar diliyoruz.”şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim