Avantaj Ecza Deposu, Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta liderlik mücadelesi veren İnegölspor U-15 ekibine forma sponsoru oldu.

İnegölspor Reklam ve Tesis Sorumlusu Ali Arıkoğlu ile Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, U-15 takımına forma sponsoru olan Avantaj Ecza Deposu Firma Sahibi Tevfik Demirhan’ı kulüp tesislerinde ağırladı.

U-15 takımına forma sponsoru olduğu için Demirhan’a teşekkür eden Reklam ve Tesis Sorumlusu Ali Arıkoğlu, “Kulübümüze her zaman desteğini esirgemeyen çok değerli Avantaj Ecza Deposu Firma Sahibi Tevfik Demirhan Beye çok teşekkür ediyoruz. Bugünde sağ olsun kendileri U- takımımıza forma sponsoru oldu. A takımda olduğu gibi altyapıda zirve mücadelesi veriyoruz. Bu başarının sonucunda da ilçe halkımız takımlarına sahip çıkarak destek veriyor. İnşallah bizlere verilen bu desteğin karşılığını sezon sonu şampiyonluklarla vereceğiz. Ben kulübümüz adına Avantaj Ecza Deposu Firma Sahibi Tevfik Demirhan beye tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avantaj Ecza Deposu Firma Sahibi Tevfik Demirhan ise, “İnegölspor bizim için önemli bir marka. Elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Bu manada da Avantaj Ecza Deposu olarak U-15 takımımızın forma sponsoru olmak istedik. Altyapımızın her kademesi gruplarında şampiyonluk mücadelesi veriyor. İnşallah ilerleyen dönemlerde burada oynayan genç kardeşlerimiz A takımımıza çıkarak, hem kulübümüze hem de Türk futboluna uzun yıllar hizmet verecek. Ben elimden geldiği kadar destek vermeye devam edeceğim. İnegölspor’umuzun her kademesi bizim için önemli. Ben yönetim kurulumuza ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim