Kocaeli’de düzenlenen turnuvaya katılan Kafkasspor 2011 grubu, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. 

Hitsporder tarafından Kocaeli Kullarspor tesislerinde düzenlenen turnuvaya katılan Kafkasspor 2011 grubu, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.  

Kısıtlamanın kalkmasından sonra özellikle futbolda küçük yaş gruplarında kulüpler ve organizatörler turnuvalar düzenlemeye başladı. Bu turnuvalardan biri de önceki gün Kullar’da gerçekleşti.

Hitsporder’in organizasyonunda düzenlenen Kullar Futbol Turnuvası nefesleri kesti. 2011 doğumlu sporcuların katıldığı turnuvaya 10 takım katıldı. İlk kez böylesine bir turnuvada boy gösteren minik futbolcuların heyecanı da görülmeye değerdi.

TOPLAM 10 TAKIM KATILDI

U-10 yaş grubunda Kullarspor Tesisleri’nde oynanan Hitsporder Kullar Futbol Turnuvası’nın ilkine toplam 10 takım katıldı. Körfez Vefa SK, İstanbul Beşyüzevler, Sakarya FK, Kullarspor, Bahçelievler Olimpik, Kullar Akademispor, Sapanca Akademi, Bursa Alanya, Yeni Kocaelispor ve İnegöl Kafkasspor takımları yer aldı. Maçlar yarı sahada 8’er kişiden oluşan takımlardan oynandı. 14 dakikadan iki devre halinde oynanan maçlar son derece keyifli ve çekişmeli geçti.

İNEGÖL KAFKASSPOR BİRİNCİ OLDU

10 takımın katılımı ile gerçekleşen U-10 yaş grubu maçlarında 10 takım 5’erli iki grupta mücadele etti. Eleme usulü yapılan müsabakalarda finalde Bahçelievler Olimpikspor’u 2-1 yenen Mustafa Atar'ın çalıştırdığı İnegöl Kafkasspor birinci sırada yer aldı. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Bursa Alanya takımı İstanbul Beşyüzevlerspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Editör: TE Bilişim