İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 12-16 Temmuz tarihleri arasında “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü” turnuvaları düzenlendi.  

“15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü” turnuvaları bugün yapılan Kuran Kursları Arası Futsal final müsabakaları ile sona erdi. Turnuva; Masa Tenisi, Okçuluk ve Futsal branşlarında düzenlendi. Düzenlenen turnuvalara toplam 185 sporcu katıldı. Masa Tenisi branşında 35, Okçuluk branşında 15 ve Futsal branşında 135 sporcu mücadele etti. Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını İnegöl Belediyesi Başkanı Alper Taban, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Müftüsü İsmail Hatipoğlu, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Şube Müdürü Yakup Gürel ve İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesis Amiri Osman Gümüş tarafından takdim edildi.

Yapılan turnuvaların ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Yusuf Şevki Yücel, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Masa Tenisi, Okçuluk ve Futsal branşlarında birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Müsabakalar günün anlamına uygun olarak birliğin, beraberliğin ve dostluğun ön plana çıktığı mücadelelere sahne oldu Bu hain darbe girişiminin 5. yılında bugünü unutmamak ve unutturmamak adına çeşitli branşlarda organizasyonlar gerçekleştirdik. Yapılan etkinlikler 3 branşta 185 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Bu organizasyonların bugün olduğu gibi bundan sonrada daha fazla branşta ve daha fazla katılımla devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımız kutluyorum. İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak çocuklarımıza fırsatlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. 9 Branşta ücretsiz spor okullarımız yıl boyunca devam ediyor. Bu vesile ile tüm çocuklarımızı spor okullarımıza bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim