Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şen ile yönetim kurulu üyeleri, kulüp tesislerinde Afjet Afyonspor hazırlıklarını sürdüren ekibi ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şen, “Bugün İnegöl’ümüzün marka değeri olan İnegölspor’umuzu ziyaret ediyoruz. İnegölspor’umuza yarın sahasında ağırlayacağı Afyonspor karşısında başarılar diliyoruz. Bu manada takımımıza baklava ikram ederek moral vermek istedik. Bizler Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret ediyoruz. Bundan sonrada böyle olacak inşallah. İnegölspor’umuz bizler için çok değerli ve çok kıymetli. Bugün İnegöl gençliğinin özelinde ve Türkiye gençlerinin sorunları var. Başkanımızla bunları görüşmeye geldik. Dayanışma içerisinde özellikle İnegöl gençliğini nasıl kurtarabiliriz noktasında fikir alışverişi yapmaya geldik. Ümit ediyorum ki bu görüşme sonrasında güzel başarılar elde edilecek. Yine İnegöl Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, İnegölspor’umuza liginde başarılar diliyoruz. Allah kolaylıklar versin. Kulüp başkanımızda yeni bir başkan. Kendisine de kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Bizde Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şen ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yanımızda bulunmaları bizleri onurlandırmıştır. Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durabilmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bunun içinde çalışmalarımız var. Gençlerin eğitimine, gelişimine önem verdiğimiz kadar kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için çalışmalar yapıyoruz ve bunu kendimize bir görev olarak addediyoruz. Ziyaretleri için başkanımıza ve yönetimine tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim