Transferin hızlı takımlarından Akhisarspor, iç transferde başarılı defans oyuncusu Mehmet Gümüştekin ile yeniden anlaşma sağladı.

Teknik Sorumlu Mustafa Dinçer’in raporları doğrultusunda anlaşılan Kasap lakaplı Mehmet Gümüştekin, güçlü fiziği, hava topu ve ikili mücadelelerdeki başarıları ile tanınıyor.

Akhisarspor yönetim kurulu üyesi Semih Yavuz imza töreninde yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon son şampiyonluk maçı öncesi kulübümüze dahil olan Mehmet Gümüştekin ile 2019- 2020 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Geçtiğimiz sezon sonunda şampiyonluk maçı öncesi Akhisarspor’a dahil olan ve final maçında Akhisarspor formasıyla harika bir futbol sergileyerek takımın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan stoper Mehmet Gümüştekin yaptığı açıklamada, ”Akhisarspor forması giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum. Bana güvenen Başkanım Bülent Yağcı’ya ve Mustafa Dinçer hocama çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim