İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz 1461 Trabzon Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

 Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle 1461 Trabzon Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu’na ve yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü çok güzel misafirperverlik ettiler. Çok erken saniyelerde yediğimiz golle maç öyle bitti. Ama mücadelemiz, oyundaki isteğimiz, arzumuz bizi mutlu etti. Maçın hakkı beraberlikti. Samet’in kaçırdığı net pozisyon vardı. Yılmaz’ın yine kaçırdığı çok net bir pozisyon vardı. Net bir penaltı pozisyonumuz var. Ermeç, rakibin kendisini indirdiğini ve ayağına vurduğunu söylüyor.  Kan revan içinde kalmış. Yani bu hakemlerde o penaltıyı verse, belki şuradan rahatlıkla puan yada puanlarla dönecektik ama üzgünüz. Çarşamba günü Etimesgut maçımız var. Oraya hazırlanacağız. Oradan 3 puan ile ayrılmak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız.”

MAÇ ÇEVİREBİLİRDİK AMA OLMADI

Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise, “Her şeyden önce oyun olarak istikrar göstermiş olmak benim için memnuniyet verici. Tabiî ki kazanmak isterdik. Kazanma düşüncesiyle sahadaydık ama rakibimiz ilk saniyelerde güzel bir gol attı. Ondan sonra biraz oyun planımız değişti. Yine de biz disiplinli bir şekilde oynamaya çalıştık, hücum yapmaya çalıştık, savunmamızı yaptık. Yani fırsatlarda yakaladık. Maç çevirebilirdik ama olmadı. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Bugün şampiyonluk mücadelesi yapan bir rakibe kaybetmiş olduk. Dediğim gibi benim için önemli olan oyun istikrarı. Oyunu belli bir istikrarda oynamak bizim için çok çok önemli. Çünkü o bizim üretme yeteneğimiz. Bizim ağacımız o meyveleri ondan toplayacağız. O yüzdende sistemi oynamak benim için memnuniyet verir” dedi.

Editör: TE Bilişim