PUBG oyunu kısa süre önce yayılmaya başlayıp şuan ise herkes tarafından oynanan oyunlar bir tanesi. Oyunun hem bilgisayar versiyonu hemde mobil versiyonu bulunuyor. Bunlar arasında bazı farklılıklar olsa da hemen hemen aynı özelliklere sahip ve kullanıcı sayıları da oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Oyunlar denilince genelde erkek oyuncular akla gelse de bu oyunu kadın ya da erkekler oldukça sıklıkla oynuyor diyebiliriz. Üstelik oyun oynayan yaş grubuda büyükten küçüğe büyük bir genişlik göstermektedir.

PUBG Mobile PC

Pubg Mobile oyunu emülatörler sayesinde bilgisayardan da oynanabiliyor. Telefondan oynamak da ne kadar zevkli olsa da oyun kontrolleri açısından bilgisayar oyunculara oldukça avantaj sağlıyor. Son gelen güncellemeden önce hem mobil oyuncular hemde bilgisayardan giren mobil oyuncular aynı oyunda yer alabiliyor olsa da şuan sistem bunu otomatik olarak ayrıştırıp bu tarz kullacıları ayırabiliyor. Ancak yine de bu oyunu her telefonda oynamak pek mümkün olamayabiliyor. Eğer yeterli özelliklere sahip bir telefona sahip değilseniz ve de bu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linkten Mobil versiyonu bilgisayar üzerinden de oynayabilirsiniz.

PUBG Mobile PC İndir >>

PUBG Sistem Gereksinimleri

PUBG oyununu bilgisayardan keyifli bir şekilde oynamak istiyorsanız yine dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor. Biraz yüksek kalite oyun olduğundan ötürü Pubg sistem gereksinimleri bilgisayarınız için uyumlu yoksa değil mi kontrol etmenizde fayda var. Oyunu eğer oynarken takılmalarda yaşıyorsanız bu gibi sorunları ayarlardan da bir nebze çözebileceğinizi unutmayın.

Editör: TE Bilişim