Instagra, Facebook gibi sosyal medya mecralarında şuan kullanıcların en çok eğlendiği konulardan bir tanesi yaşlandırma uygulaması ile birbirlerine uyguladığı efektler oluyor. Ciddi mana da çok benzer veya gerçeğe yakın görüntüler ortaya çıktığı için bu uygulama daha keyifli bir hal alıyor diyebiliriz. Çok basit bir şekilde telefonunuzdan yeni bir resim çekerek ya da galerinizdeki resimlerden yaşlandırma efekti uygulayarak gelecekte nasıl bir hal alabileceğinize dair tahminleri görebilirsiniz.

Yaşlandırma Uygulaması Nasıl Kullanılır?

  1. Yaşlandırma uygulamasını kullanmak için öncelikle FaceApp APK üzerinden uygulamanın APK dosyasını indirin.
  2. Ardından uygulamayı dilerseniz satın alın yada ücretsiz sürümünü kullanın. (Yaşlandırma efekti ücretsizde kullanılabiliyor.)
  3. Yeni bir resim çekin yada galerinizdeki resimlere erişmek için "Photos" kısmına tıklayın.
  4. Seçtiğiniz resme "Yaş" sekmesinden "Yaşlandırma" kısmına tıklayın.
  5. Bir süre bekledikten sonra uygulama size yaşlandırılmış halinizi gösterecektir.
  6. Sağ alt kısımdan "Uygula" butonuna tıklayın. 
  7. Ardından sol üstteki indirme butonuna tıklayıp hem galerinize kaydedebilir hemde sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın Diğer Özellikleri

Uygulama üzerinde yalnızca yaşlandırma efekti bulunmadığını öncelikle belirtmek isteriz. Bu uygulama sayesinde kendinize sakal ekleyebilir, saç renginizi değiştirebilir, gözlük takabilir, makyaj uygulayabilir yada resmi daha güzel hale getirmek için efektler kullanabilirsiniz. Ancak ücretsiz olan uygulama için özelliklerin kısıtlı olduğunu belirtmek isteriz. Bundan dolayı tam verimli kullanmak isterseniz uygulamayı dilerseniz aylık, yıllık yada tek seferlik satın alma işlemi uygulayarak satın alabilirsiniz. Uygulamayı Android için indirmek istiyorsanız Google Play için buradaki linki iOS için ise buradaki linki kullanabilirsiniz. Benzer uygulamalar için ise https://www.apksuper.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim