İnegöl mobilyacılar

 

İnegöl mobilyacılar sanayi bölgesinden çalışan Melik Erdoğan isimli vatandaş, iş esnasında başına gelen görünmez bir kaza sonucu az daha gözünden oluyordu. Döşeme zımbası aniden fırlayarak gözüne isabet ederken 20 yaşındaki genç, Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi'nde başarılı operasyon ile sağlığına kavuştu.

Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yapılan göz muayenesinde, sağ gözün ön kısmında yırtılma tespit edildi. Hasta bunun üzerine ameliyata alınırken, yaklaşık bir saat süren operasyonla gözün içine batmış döşeme zımbası çıkarıldı. Melik Erdoğan, çalışırken başına gelen bu olayın şaşkınlığını yaşarken, vakit kaybedilmeden müdahale edildiğini ve kör olmaktan kurtulduğu için şükrettiğini ifade etti.

Başarılı bir ameliyata imza atan Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ömer Faruk Tabar ise, “Hastanemiz acil servisine gelen Melik Erdoğan isimli hastamızın yapılan göz muayenesinde, gözün ön kısmında yırtılma, kanama ve yabancı cisim tespit ettik. Hastamızı vakit kaybetmeden ameliyata aldık ve bir saatlik operasyonla sağ gözünden yaklaşık 1,5 santim çapında olan döşeme zımbasını çıkardık. Yırtılan göz tabakasını onardıktan sonra hastamızı servise aldık ve günübirlik yatışının ardından hastamızı şifa ile taburcu ettik" dedi.

Editör: TE Bilişim