İnegöl ve çevre şehirlerden gelen motocross sporcuları, Doğa Sporları ve Turizm Merkezinde (DOSTUM) kamp yaptı. Belediye Başkanı Alper Taban’ın da ziyaret ettiği grup, bugün İnegöl’ün dağlarında turlar yapacak.

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), bu hafta İnegöl Enduro ekibinin organizasyonuyla düzenlenen kamp etkinliğinde çevre şehirlerden gelen onlarca motocross sporcusunu ağırladı. Cumartesi günü Yeniceköy Mahallesinde bulunan DOSTUM merkezine gelen motocross grubu, gece tesislerde bungalov evlerde konakladı. Kamp ateşi başında ve çardaklarda gece yarısına kadar DOSTUM’un doğayla iç içe tesisinde keyifli vakit geçiren ekibi, Belediye Başkanı Alper Taban da ziyaret etti.

Başkan Taban, beraberindeki Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte motocorss sporcularıyla sohbet edip doğa sporlarına ilişkin istişarelerde bulundu. Pazar sabahı ise grup kahvaltı sonrası erken saatlerde tesislerden ayrıldı. Gün boyu İnegöl ormanlarında ve dağlarında adrenalin ve macera dolu parkurlarda vakit geçirecek olan ekibi, sabah saatlerinde yine Belediye Başkanı Alper Taban uğurladı.

Editör: TE Bilişim