Gündüzlü (Muzal) Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı mahalle konağında gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Halil Toy seçildi.

Geçtiğimiz gün mahalle konağında yapılan genel kurula Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen, yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Mevcut başkan Gökhan Doğan’ın aday olmadığı seçimde Başkanlığa Halil Toy aday oldu. Oy birliğiyle yönetim seçilen başkan Halil Toy seçimin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Toy, “Biz bu genel kurulda birlik ve beraberliğin ne kadar güzel olduğunu, bütün köy olarak aynı yolda olduğumuzu hissettik. Katılan bütün köy halkımıza teşekkür ederiz. Bu görevi bana verdikleri için onur duyuyorum. Köyümüzün ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine katkı sağlayabilirsek, bir tuğla da bir koyabilirsek ne mutlu bize. Biz seçilmiş muhtarlarımızın destekçisiyiz. Köyümüzün refah seviyesini arttırabilmek için elimizden gelen ne varsa, bunu tüm kardeşlerimizle, dostlarımızla, köy halkımızla birlikte yapmak için yola çıktık” dedi.

Gündüzlü Mahallesi Muhtarı Cahit Özdemir, “Göreve seçilen Başkan Hail Toy’a ve yeni yönetime başarılar diliyorum. Her zaman onların destekçisi olacağız. Beraber olunca her şeyi başarırız. Allah önümüzü açık etsin” diye konuştu.

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen ise, “800 yıllık geçmişe sahip olan Gündüzlü köyümüzün aktif bir derneği var. Bugün ikincisini gerçekleştirdiğimiz genel kurulda Halil Toy arkadaşımız başkanlığa seçildi. Seçim sonrasında hem kendisine hayırlı olsuna hem yönetim kurulu üyeleriyle birlikte olmak hem de köyümüzün gençleriyle birlikte olma adına katılım sağladık. Başkan Halil Toy’a ve yeni yönetime başarılar diliyoruz. Köyümüz turizm yönünden önü açık olan bir yerleşim yeri. Burada Halil başkanımız köyümüzün turizm gelirlerini artıracak projeler yapacağına inanıyoruz. Köyümüzün sosyal ve ekonomik yönden gelişimine katkı sağlayacak faaliyetler içerisinde olacağına inanıyoruz. Federasyonumuza bağlı derneklerimizin köylerindeki faaliyetlerinde en önemli paydaşlarından biri de muhtarlarımız. Bizim bütün dernek başkanlarımız muhtarlarıyla beraber hareket ederler. Bu yolculuk gönül esasına dayalı bir yolculuk. Biz federasyon olarak derneklerimizin yanında, faaliyetlerini destekleyici, maddi, manevi yanında olan bir konumdayız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim