Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Huzur Mahallesindeki sorunları gündeme getirdi. Muhtarlık binası ile belediye tarafından yaptırılan tesis atıl bir şekilde beklerken; mahalle yeterince hizmet almadığından kaderine terk edilmiş durumda. Bir merkez mahalleye gösterilen özen Huzur Mahallesine gösterilmiyor.

3 ana başlıkta toplanan sorunlarla ilgili basın açıklaması yapan Saadet Partisi Huzur Mahallesi Başkanı Yıldırım Yıldız, Huzur mahallemiz sürekli imar ve şehirleşmede sorunlar yaşayan  yeni İnegöl bölgesinin içinde kalan gelişime açık bir mahallemizdir. İnegöl genelinde olan altyapı ve yollardaki düzensizlik maalesef mahallemizde de var. Mahallemizdeki kamuyu temsil eden muhtarlık binamız atıl ve bakımsız bir şekilde durmakta. Muhtarlık binasının içinde ise bazı vatandaşlar yatılı olarak kalıyor. Muhtarımız ise kendisine ait işyerinde mecburi olarak hizmetini yürütmek zorunda. Binanın ise genel durumu harabe.  Maalesef atıl şekilde bırakılmış bu bina ne mahallemize ne de muhtarlık kurumuna yakışmıyor.”

SOKAKLAR SÜPÜRÜLMÜYOR

“İnegöl Belediyesi tarafından 2012 yılında bir çocuk parkının içine yaptırılan bu tesis tamamen kullanılmaz hale geldi. Yine Mahallemizde bulunan sağlık ocağının bahçesi de sürekli olarak çöp atılan bir yer olmuş durumda. Düzenli olarak sokaklarımız da süpürülmüyor maalesef. Bir merkez mahalleye gösterilen özen bizim mahallemizde yok. Yerel idarecilerimizi ilgilendiren sorunlarımız olduğu gibi elbette mahallemizdeki sorunların bazıları da kullanımdan kaynaklanıyor. Bu sebeple mahallemize yapılan hizmetlere, bina ve tesislerine sahip çıkmaları ve bu tesisleri amacına uygun kullanmaları için buradan mahalle sakinlerimize de çağrı yapıyorum. Yeni İnegöl bölgesi içinde bulunan ve şehirlerarası yola cephe olduğu için adeta İnegöl’ün vitrini olan mahallemizin daha da yaşanabilir hale gelmesi için Saadet Partisi Huzur Mahalle teşkilatı olarak çalışmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim