İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) 30. yılına özel bir gece düzenledi. Düzenlenen gecede Rubato ve Mehmet Erdem sahne aldı.

İnegöl Genç İşadamları Derneği 30. Kuruluş yıl dönümüne özel bir gece düzenlendi. Elif Güvendik’in sunucu olduğu gecede Rubato ve Mehmet Erdem sahne aldı.

ÜYE SAYISI 280’İ BULDU

Programın açılış konuşmasını yapan İGİAD başkanı Hakan Özdemir “İGİAD’ın bu özel gecesine eşleri ile birlikte katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. İGİAD ailesi her geçen gün büyüyor. 50 yeni arkadaşımıza bu akşam rozetlerini takacağız. Üye sayımız 280’i buldu. Bizleri burada yalnız bırakmayan TÜGİK başkanımız Erkan Güral beye teşekkür ederim. Bu güzel gecenin hazırlanmasına yardımcı olan değerli arkadaşlarıma ve sponsorlarımıza teşekkür ederim.”

HAKAN BEY’İN YANINDAYIM

TÜGİK Başkanı Erkan Güral “İGİAD bizim için önemli bir kuruluş, ülkemiz için bölgemiz için değer katan bir kuruluş. Benim başkanlığım dönemimizdeki son 6 yılımızda beraber çalışma fırsatı bulduğum Hakan Bey ve değerli ekibine İnegöl’ümüz için, İnegöl’ün sosyo-ekonomik yapısına fayda sağlayacak projelerin hayata geçmesi anlamında çalışmalar yaptığını biliyorum. Bu sadece İnegöl için değil ülke ekonomisine katkı sağlamak açısından son derece önemlidir. Duruşu ve pozitif enerjisi ile her zaman değer katan Hakan Bey ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hem İnegöl hem de bölge ekonomisinin gelişmesine yapacağı katkılar için her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Bundan sonra bu aile ortamının gelişerek artarak devam etmesini ve sizlerle bu dostluk ortamında tekrar buluşmayı arzu ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 49 yaşını aşan ve onursal üye olmaya hak kazanan üyelere plaketler takdim edildi. Daha sonra 50 yeni üyeye TÜGİK başkanı Erkan Güral tarafından rozetleri takıldı.

Editör: TE Bilişim