İnegöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İnegöl Gençlik Merkezi’nin işbirliğinde yapılan etkinlikte İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Cumhuriyet Savcısı Hakan Şahin gençlerle buluştu. Buluşmada İnegöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü müdür ve personeli, İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü ve personeli, merkezin gönüllüleri ve Araştırmacı Yazar İsrafil Erdoğan’da gençlere eşlik ettiler.

İnegöl Gençlik Merkezi’nin ev sahipliğinde yapılan etkinlikte misafir gençler Gençlik Merkezleri arasında Türkiye genelinde yapılan tiyatro yarışmasında en iyi senaryo ödülünü alan ekibin ödül aldıkları oyunu seyrettiler ve Araştırmacı Yazar İsrafil Erdoğan’ın Çanakkale Savaşı ile ilgili ilginç anekdotları anlattığı sunuma katıldılar.

Sunum sonrasında gençler, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile sohbet etme ve birlikte zaman geçirme imkanı buldular. Gençlik Merkezi’nin sunduğu imkanlar doğrultusunda çeşitli el sanatları, zeka oyunları, spor faaliyetleri ile keyifli ve kaliteli zaman geçirdiler. Yemek organizasyonu ile son bulan etkinlikler sonrasında bu etkinliğe katılan gençler Gençlik Merkezi’nde gönüllü veya katılımcı olmak için kayıtlarını yaptırdılar.

İnegöl Gençlik Merkezi gençlerin serbest zamanlarını yararlı bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla sosyal ve kültürel etkinlikler yürütmeye devam etmekte olup İnegöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile gençler için yapılan işbirliğinin bu ve benzeri etkinliklerde devam edilecektir.

Editör: TE Bilişim