18 Mart Perşembe günü İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor. Seçilmiş başkan olarak göreve devam edecek olan İlçe Başkanı İsmail Karaman, yönetime 19 yeni ismin dahil olacağını belirterek, “İYİ Parti İnegöl’de sahaya sağlam inecek” dedi.

Kongre hazırlıklarını tamamlayan İYİ Parti İlçe Başkanlığı, şölen havasında gerçekleştirecekleri kongreye tüm ilçe halkını davet etti.

İYİ Partiye İnegöl’de teveccühün artarak devam ettiğini ifade eden İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Karaman, “Bin bir zorluk ve engellemelere rağmen 3,5 yıl önce kurduğumuz; Türk milletinin sesi ve nefesi olma yolunda çaba harcadığımız İYİ Parti’mizin Olağanüstü Kongresini 18 Mart 2021 Perşembe günü Saat 14.00’de Sani Konukoğlu Konferans Salonunda TBBM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof. İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ve Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu‘nun katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Yönetimimizde İnegöl’ün güzide isimlerine yer verdik. 19 yeni isimi yönetimimizde yer alacak. İnegöl için koşturacak, İnegöl’ün dertleriyle dertlenecek yönetimimizle tam anlamıyla saha da olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim