İYİ Parti İlçe teşkilatı kahvaltıda bir araya geldi.

KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Kahvaltının ardından açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Karaman, "Genel Başkanımız Meral Akşener, ülkemizin dört bir yanını ziyaret ediyor ve karış karış geziyor. Biz de İYİ Parti teşkilatları olarak ziyaretler gerçekleştiriyoruz." dedi.

SAHAYA İNMİŞ DURUMDAYIZ

Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş ise, "İYİ Parti ailesi olarak çalışmalar yapmak üzere İnegöl’deyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener, pandemi şartlarına rağmen ülkeyi dolaşıyor. Bu ziyaretleri yaparken herhangi bir partiyi eleştirmek ya da kendimizi övmek adına yapmıyoruz. Ziyaretler sorunları yerinde görmek adına yapılıyor. Milletin meseleleri milletin meclisinde dile getiriliyor. Biz de Bursa’da Ağustos ayı içerisinde 50 program gerçekleştireceğiz. Sahaya inmiş durumdayız. İYİ Parti milletimizin çeşitli meselelerini gündeme getirme konusunda önemli siyasi hamleler yapıyor. Millet seçimlerde partimize muhalefet etme görevi vermiştir. Milletin demokratik tercihini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Türkiye’de maalesef bir eksiği ifade etmek vatan hainliğiyle eş duruma dönüştürülmüştür. Bu kendine güvenemeyen beceriksiz yöneticilerin alışkanlığıdır. Türkiye acilen bu alışkanlığı terk etmek zorunda. Hükümet yapması gereken işleri yapamadığı durumda bunu gündeme getiren muhalefeti vatan haniliği ile eleştirme ve vatan hainliği yerine koyma geleneği ile alışkanlığını derhal bırakmalı. Milletimiz bize muhalefet etme görevi vermiştir ve biz de bu görevimizi yerine getirmekle mükellefiz.

Büyük şehir yasasıyla Bursa’nın bir mahallesine dönüştürülen İnegöl’ün il olmasını istiyoruz. İnegöl’den çıkmış Bursa siyasetinde söz sahibi olanların İnegöl’e layıkıyla değer vermiyor ve hizmet etmiyor. Buna tanık oluyoruz. 

Geçmişte ülkenin en önemli makamlarında bulunmuş, terörle mücadelenin başakları olan Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde ve milliyetçi vatanperver insanların içerisinde bulunduğu İYİ Partinin HDP ile iş birliği yapması asla söz konusu değil. Bu İYİ Partinin yükselişe geçmiş olduğu, iktidarı testlim almaya ilerlediği bu günlerde bu fitne yayılmaya çalışılıyor. Çaresiz kalmış olan iktidarın İYİ Partiye yapıştırmaya çalıştığı hadise. Böyle bir şey olmadığını vatandaşımız görüyor." dedi.

Konuşmanın ardından partiye katılan üyeye rozet takıldı.

Editör: TE Bilişim