Kar yağışının etkisini arttırdığı İnegöl’de, İnegöl Belediyesi tüm ekipleriyle sahaya indi. Şehir merkezinde çok fazla etkili olmasa da kırsalda yoğun şekilde süren kar yağışının ulaşıma engel olmaması için kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kış mevsiminin son günlerinde etkili olan kar yağışı, İnegöl’de özellikle yüksek kesimi beyaza bürüdü. Son iki gündür yağışın arttığı İnegöl’de, kar yağışının aynı zamanda olumsuzluklara neden olmaması adına İnegöl Belediyesi de karla mücadele ekipleriyle çalışmalara başladı.

Şehir merkezinde çok etkili olmasa da yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle kırsal mahallelere ulaşımı sağlayan yollarda ekipler aralıksız çalışıyor. Karla mücadele ekiplerini teyakkuza geçiren yağışlar devam ettiği sürece ekiplerin de 3 vardiya şeklinde çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi. Ulaşımın aksamaması adına öncelikle kırsal mahallelerin yolları oluşturulan ekiplerle sürekli temizlenmeye başladı. Greyderler, tuzlama araçları ve kar küreme araçlarıyla iş makinaları, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde aralıksız çalışıyor. İnegöl’de şuanda yolları ulaşıma kapalı köy bulunmazken, kar yağışı ise devam ediyor.

Editör: TE Bilişim