Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve Kadın Kolları üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban'ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette konuşan Eroğlu kabulleri için Belediye Başkanı Alper Taban'a teşekkür ederek, “Kıymetli Başkanımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz. Kadın Kollarımızın güzel bir etkinliği çerçevesinde ziyaretimizi yapıyoruz. Kendileri bir anlamlı bir kampanya başlattılar ve bunu toplumun her kesimine yayma gayreti içerisindeler. Ben sözü bu sebeple Kadın Kolları Başkanımız Havva ŞEN hanımefendiye bırakıyorum.” dedi.

Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Havva Şen, kabullerinden dolayı Alper Taban’a teşekkür etti. Yaz aylarında Marmaris başta olmak üzere ülkemizin birçok bölgesinde eş zamanlı olarak meydana gelen orman yangınları sebebiyle büyük bir alandaki ağaçların yandığına dikkat çeken Havva Şen, “Bu konuyla ilgili Orman Bakanlığı illaki bir çalışma yapıyordur, ancak bizim de Genel Merkez Kadın Kollarımızın başlattığı bir kampanya oldu. “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı” kampanyamızda İnegöl’de kurduğumuz stantlarla ve bu şekilde birebir ziyaretlerle fidan bağışları alıyor ve bunları yerine ulaştırıyoruz. “UMUT ELİMİZDE YEŞERECEK” sloganıyla yaptığımız bu çalışmada sizlerin de katkısını bekliyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyarette İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşanan yangınların oldukça can sıktığını ve yanan ormanların tekrar yeşermesi gerektiğini belirtti. Yapılacak olan hayırların yerini bulmasını ve kabul olmasını temenni eden Taban, bu anlamda projeye fidan desteği sunarak katkı koyacaklarını ifade etti

Editör: TE Bilişim